service-banner
one
Salesforce Sales Cloud

Det har aldrig været vigtigere at skabe gode kunderelationer og administrere ens virksomhed i realtid - og hér er Sales Cloud fra Salesforce den perfekte løsning.
Med Salesforce Sales Cloud bliver det lettere at dele flere oplysninger med dit team, så du i sidste ende øger din virksomheds omsætning.

Sales Cloud gør at hele jeres salgsteam har adgang til og kan dele alle de relevante
kundeoplysninger, så jeres sælgere har de mest optimale vilkår til at konvertere leads.

I vil modtage AI-drevne notifikationer, der underretter jer om det bedst mulige tidspunkt at udføre en given handling, som maksimerer jeres vækst. Kontakt os i dag, og få implementeret denne løsning via en Salesforcekonsulent fra (Easywork).

arrow-up
Salesforce Commerce Cloud

Nu kan din virksomhed forsimple processerne og begrænse omkostningerne ved at bruge Salesforce Commerce Cloud. Denne fleksible handelsplatform er baseret på verdens bedste CRM - kunderelationsstyring på dansk - som hjælper virksomheder med at samarbejde og tilpasse sig det moderne, omskiftelige arbejdsmarked.

Med Commerce Cloud kan din virksomhed strømline kunderejsen og skabe succes, ligegyldigt hvor du befinder dig, samt tilbyde kundecentreret handel til enhver branche.

Dig og din virksomhed vil kunne konvertere flere kunder, og skabe loyalitet via en sammenhængende kunderejse, med alt lige fra markedsføring til salg. Vi bruger automatisering og AI til at personalisere hver eneste kundeinteraktion og skabe vækst på tværs af alle jeres kommunikationskanaler.

bulb
Salesforce Marketing Cloud

Markedsføringsværktøjer der bygger på omni-channel personaliserer kundeoplevelsen på tværs af hele kunderejsen, og er intet mindre end uundværligt for enhver moderne salgsvirksomhed.

Vores Salesforce Marketing Cloud er en platform, der gør at din virksomhed kan optimere sine kunderelationer på tværs af alle touchpoints. Du får et 360° overblik over kundens behov, og kan inddele dine forskellige kundegrupper via datastyringsværktøjer, og sammensætte personaliserede meddelelser, der sendes rettidigt på den ønskede kanal (fx Gmail).

Dernæst tilbyder Salesforce opsætning af dynamiske landingssider, og indsamler kundedata som analyseres og bruges til markedsføringsanalyser. Kontakt os i dag, og få implementeret denne løsning via en Salesforce consultant fra (Easywork).

zig-zag
Salesforce CPQ

En forkortelse af Configure, Price, Quote - er et salgsværktøj som virksomheder kan bruge til at prissætte deres produktkonfigurationer nøjagtigt. Vores CPQ Cloud-applikationer tager valgfrie funktioner, personaliseringer, antal og rabatter i betragtning, hvilket gør at ens sælgere kan give hurtige og nøjagtige pristilbud.

Salesforce CPQ er en software der er letanvendelig for ethvert salgsteam, og som er tilgængelig på enhver digital enhed, da den er cloudbaseret.

Der er ingen tvivl om, at denne software maksimerer overskuddet, da de virksomheder der allerede har implementeret softwaren, kan berette om større salg, mere nøjagtige pristilbud og optimerede salgsprocesser.

user
Salesforce Service Cloud

Der har aldrig været en større efterspørgsel på dynamisk og alsidig kundeservice. Salesforce Service Cloud hjælper dig med at styrke dine kunderelationer, ved at give personaliseret kundeservice til alle dine kunder.

Din virksomhed vil kunne understøtte kundeinteraktionerne på enhver kommunikationskanal - såkaldt omnichannel kundeservice - og giver dermed fleksibilitet til jeres kunder. I kan ligeledes automatisere forretningsprocesserne via intelligente workflows og optimere administrationen af jeres callcenter gennem moderne produktivitetsværktøjer.

Alt dette bidrager til, at jeres kunder føler de bliver lyttet til, og at jeres medarbejdere modtager relevante oplysninger om enhver kundeinteraktion, hvilket i sidste ende kan ses på bundlinjen. Kontakt os i dag, og få implementeret denne løsning via en Salesforce konsulent fra (Easywork).

setting
Financial Services Cloud

Vores Salesforce Financial Services Cloud er skabt til at blive anvendt af banker, formueforvaltere og forsikringsselskaber. Denne platform gør at du kan optimere dine digitale processer på tværs af alle touchpoints, hvor kunden altid forbliver i centrum.

Formålet er at opbygge kundetillid og øge medarbejdernes produktivitet, så både kunden, medarbejderen og ledelsen er tilfreds. Ligegyldigt om der skal åbnes nye konti eller kundevilkårene skal ændres, er det helt centralt at forstå den enkelte kundes finansielle behov, og dermed gøre enhver interaktion personlig.

Anvend de brugbare data til at optimere medarbejdernes præstation, og til at give personaliserede tilbud til kunder og forsikringstagere.

graph
Salesforce Community Cloud

Salesforce Community Cloud er et samarbejdsværktøj, der skaber en direkte forbindelse mellem medarbejdere, kunder og partnere, og de relevante oplysninger, apps og eksperter, som førstnævnte lige præcis har brug for.

Med Community Cloud kan du skaffe de relevante data fra ethvert system på ethvert tidspunkt og overføre disse data til det community, du ønsker. Dine partnere kan fx kvalificere deres leads, dine kunder kan oprette supportsager, og dine ansatte kan tilgå og dele filer.

Dette værktøj foreslår potentielt relevante forbindelser til salgsindhold, grupper og
eksperter, og sådanne forslag bygger på subjektive interesser, behov og adfærd.

Kontakt en af vores eksperter

Hvis du har brug for en kompetent Salesforce-konsulent til dit projekt - om det er i Danmark eller udlandet - står vi klar til at levere de bedste eksperter både eksternt og on-site.