omos-banner omos-banner
om-os

Specialister i det ypperste CRM system

Vi har valgt at vores konsulenter skal være specialiserede i Salesforce, der efter vores mening er det ypperligste på markedet. Vi tager det ekstra skridt for at optimere dine CRM-processer med vores nøje udvalgte Salesforce-konsulenter, der alle gennemgår en omfattende udvælgelsesproces, før de ansættes hos os.

Hvis du vil vide dig sikker på, at dine kunderelationer fungerer bedst muligt, og at hver eneste kunde er tilfreds, er vi det rette valg for dig. Vi sørger ikke kun for, at vores konsulenter har de rette professionelle kvalifikationer, men også for at de har den helt rette personlighed.

Vi tror fuldt og fast på, at hemmeligheden bag din virksomheds toppræstation er at find et match mellem vores konsulenters sociale og professionelle færdigheder, så hele Salesforce implementeringen forløber gnidningsfrit.

Hvad er en Salesforce konsulent?

En Salesforce konsulent er en person, der implementerer platformen Salesforce og dets forskellige moduler i jeres virksomhed. Dette indebærer også undervisning af jeres ansatte i brug af platformens forskellige moduler.

Vi tilbyder både on-site Salesforce konsulenter i hele landet, eller eksterne Salesforce konsulenter, alt efter din virksomheds behov.

Derudover kan vi vejlede dig i forhold til hvilke slags Salesforce-moduler, din virksomhed har brug for, når din virksomheds specifikke behov er oplyst. Du kan spare op til 60 % af prisen for en on-site konsulent, ved at vælge en af vores kompetente, eksterne konsulenter fra Indien.

Lær os at kende. Vi vil meget gerne lære dig at kende

sorem
Claus
Delivery and Project Manager

20 års erfaring i konsulentbrachen. Fokus på den gode kundeoplevelse

Account Manager Salesforce SAP Customer Engagement
sorem
Martin
Salesforce Consultant

My main focus has been on Professional Services, helping customers implement Customer Relationship Management, which....

Salesforce Service Cloud Salesforce Dash boards Salesforce Sales Cloud
sorem
Sandeep
Salesforce Consultant

Experienced Salesforce Developer with 9+ years of development experience. Worked on over a dozen Salesforce implementations,....

Salesforce Sales cloud Salesforce Service cloud CPQ
sorem
Joyti
Salesforce Consultant

8 years experience in Salesforce. Have roles like functional consultant, team lead and developer

APEX Sales Cloud Sales Cloud Community Cloud Financial Service Cloud CPQ
sorem
Menno
Salesforce Consultant

Menno is seen by others as someone who is pragmatic and reliable and as someone that get the job done. For the last 7 years....

Salesforce Sales cloud Salesforce Service cloud Salesforce App Builder