cartoon
logo-group
om-os

Om os

Vi har valgt at vores konsulenter skal være specialiserede i Salesforce, der efter vores mening er det ypperligste på markedet. Vi tager det ekstra skridt for at optimere dine CRM-processer med vores nøje udvalgte Salesforce-konsulenter, der alle gennemgår en omfattende udvælgelsesproces, før de ansættes hos os.

Hvis du vil vide dig sikker på, at dine kunderelationer fungerer bedst muligt, og at hver eneste kunde er tilfreds, er vi det rette valg for dig. Vi sørger ikke kun for, at vores konsulenter har de rette professionelle kvalifikationer, men også for at de har den helt rette personlighed.

Vi tror fuldt og fast på, at hemmeligheden bag din virksomheds toppræstation er at find et match mellem vores konsulenters sociale og professionelle færdigheder, så hele Salesforce implementeringen forløber gnidningsfrit.

Hvad er en Salesforce konsulent?

En Salesforce konsulent er en person, der implementerer platformen Salesforce og dets forskellige moduler i jeres virksomhed. Dette indebærer også undervisning af jeres ansatte i brug af platformens forskellige moduler.

Vi tilbyder både on-site Salesforce konsulenter i hele landet, eller eksterne Salesforce konsulenter, alt efter din virksomheds behov.

Derudover kan vi vejlede dig i forhold til hvilke slags Salesforce-moduler, din virksomhed har brug for, når din virksomheds specifikke behov er oplyst. Du kan spare op til 60 % af prisen for en on-site konsulent, ved at vælge en af vores kompetente, eksterne konsulenter fra Indien.

Vores arbejde

Vores Salesforce-konsulenter kan facilitere gennemførslen af den CRM-løsning, der giver mest mening for jer. Om du har brug for en konsulent til at designe og implementere det mest hensigtsmæssige CRM-system, eller blot har brug for vejledning og rådgivning til dit projekt, kan vi med garanti levere den konsulent med lige præcis de kompetencer, I har brug for.

Salesforce-konsulenten vil eksempelvis kunne indgå i et tæt samarbejde med dine forretningsanalytikere, din ledelse eller dit IT-team, så jeres projekt har de mest optimale vilkår. Hvis vi skal finde den perfekte konsulent til dig og din virksomhed, anbefaler vi at du kommer med særlige krav i form af erfaringer og færdigheder - og hvis ikke, kan vi vejlede dig.

Betydningsfuldt valg

Der er lavet uafhængig og objektiv forskning, der peger på at de bedste 3% af alle IT-konsulenter er mere end ti gange så produktive som de øvrige konsulenter - men disse topkonsulenter koster kun 15-20 % mere. Dermed har du en god grund til at vælge en af vores konsulenter, da vi kun indgår i samarbejdsaftaler med de bedste specialister i verden, som har minimum 5 års erfaring.

Nu kan du være sikker på, at dit projekt bliver gennemført hurtigere, og at der opstår færre problemer undervejs. Vi er stolte over at kunne skabe det perfekte match mellem vores konsulenter og de virksomheder, vi arbejder for. Vi har skabt et professionelt fællesskab bestående af folk med ekstraordinære tekniske og interpersonelle evner, som alle er dybt engagerede i at opnå både professionel såvel som personlig udvikling.

Disse passionerede konsulenters ambitioner vil uden tvivl smitte af på din virksomhed. Vores konsulenter er ansat under gode forhold og med fleksible kontrakter, hvor der er 100 % transparens mellem os og vores medarbejdere, og intet står skrevet med småt. Hele ansættelsesprocessen er rettet mod at matche de mest avancerede kompetencer med vores kunders projekter. Vi finder lige præcis den konsulent med de færdigheder, du har brug for til dit projekt.

sam
cat

De forskellige moduler

Det varierer meget, hvilke behov forskellige virksomheder har, alt efter hvor mange ansatte der er, og hvilke varer eller tjenester virksomheden tilbyder.

Vores Salesforce-konsulenter kan implementere hele Salesforce-systemet med Customer360, hvor alle Salesforce-modulerne er inkluderet. Her forbindes din virksomheds markedsførings-, salgs-, handels-, service- og IT-teams via en oversigt over alle jeres kundedata, så I kan optimere jeres kunderelationer, alt imens omkostningerne falder og effektiviteten øges.

Hvis dig og din virksomhed udelukkende har brug for en begrænset mængde Salesforce moduler, kan vi selvfølgelig også tilbyde dette. Hvis I f.eks. synes, at jeres kundeservice- og markedsførings-teams allerede fungerer godt, men at jeres salgsprocesser godt kunne bruge en optimering, kan vores konsulenter naturligvis også kun implementere Sales Cloud i jeres virksomhed.

Hvis jeres salgsprocesser kører på skinner, kan vores konsulenter selvfølgeligt også implementere Marketing Cloud eller Service Cloud, eller begge for den sags skyld. Sammensætningen af de forskellige moduler er helt op til jer - så længe I ved hvad jeres behov er, så sørger vi for løsningen.

Det kan også være, at I har brug for at kunne prissætte jeres produkter mere nøjagtigt, ligegyldigt hvilken produktkonfiguration der er tale om. Til dette formål vil vi anbefale CPQ Salesforce, der står for 'Configure, Price, Quote Software by Salesforce,' som er et salgsværktøj, der har jeres valgfrie funktioner, personaliseringer, produktantal og rabatter i mente, hvilket gør at jeres sælgere hurtigere kan tilbyde en passende pris til jeres kunder.

Hvorfor vælge os?

Vores målsætning er at være de bedste i branchen, både i forhold til vores Salesforce-konsulenter, vores support-team og vores administration.

Vi kender markedet ud og ind, og bruger vores dybdegående viden og færdigheder til at skabe varige resultater. Vores forretningsgrundlag er forankret i at forstå og hjælpe vores kunder, vores konsulenter og ikke mindst vores egne medarbejdere. De erfaringer vi har gjort os gennem tiden, fortæller os, at man altid kommer længst via samarbejde og fællesskab.

Vi respekterer de folk, vi samarbejder med, og lytter aktivt til hvad de har at sige - på denne måde sikrer vi os altid, at vi har fuld forståelse for vores kunders perspektiv og ønsker, inden samarbejdet går i gang. Man kan ikke gennemføre komplekse IT-projekter alene. Her hos (indsæt virksomhedsnavn) fokuserer vi altid på at hjælpe virksomheder med at skabe effektive projektteams, og er overbeviste om, at små teams bestående af de mest samvittighedsfulde medarbejdere, altid er langt overlegne i forhold til omkostninger, risici og leveringstider.

Men hvad får en succesrig konsulent til at skille sig ud? Ja, teknisk kunnen er vigtigt, men den hemmelige opskrift bag de bedste IT-konsulenter i verden, er social intelligens og interpersonelle færdigheder. Vi har mange års erfaring med at håndplukke de mest professionelle konsulenter, så vi ved hvad vi snakker om. Så hvad venter du på? Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på branchens bedste Salesforce-konsulenter!

claps

Læs mere om Salesforces moduler:

one

Salesforce Sales Cloud

Gode kunderelationer og administrere ens virksomhed i realtid.

arrow-up

Salesforce Commerce Cloud

Forsimple processer og begrænse
omkostninger.

bulb

Salesforce Marketing Cloud

Markedsføringsværktøjer der personaliserer kundeoplevelsen.

zig-zag

Salesforce CPQ

Prissætte produktkonfigurationer
nøjagtigt.

zig-zag

Salesforce Service Cloud

Omnichannel kundeservice og automatisere forretningsprocesserne.

zig-zag

Financial Services Cloud

Til banker, formueforvaltere og forsikringsselskaber.

zig-zag

Salesforce Community Cloud

Er et samarbejdsværktøj mellem medarbejdere, kunder og partnere.